"Het galgenmaal van Govert Goedbloed".
En dan niet alleen van de winkels in turrup maar ook de maker van de maatkleding van toen uit onze straat: 'Johan Prüst'.
Wel stonden er toen al de woningen waar nu het nieuwe cafe gevestigd en verder door de winkel waar vroeger bakker Hoes amerikaanse chat kamer was met het automatiekske waarover ik elders ook al heb geschreven, waar nu de nieuwbouw staat van de schoenenzaak.Boven heb ik 'n collage staan van de vier prinsen van 2010 t/m 2013, daaronder de prinsen "dur dun Himmel gelivverd" met rechts de prins van 2014, Richard d'n Irste, onderaan de prinzen vanaf 1971, d'n irste prins tot 2010.AAW blokhut Heb ik bij de plaatjes al 'ns aangegeven dat de zandweg naar het patersveldje begon aan de Wilhelminastraat, net tegenover de Boerdonkse zusters en die liep langs de tuin van de paters naar achteren.Zo modern als op het plaatje hadden wij die vroeger niet.Gezellig met de bus?Het was alleen 'n brug die de dorpen Asten en Someren daar verbonden en het verkeer daar door liet.
Ik moest sex afspraken online in augustus 1964 in dienst maar omdat ik graag muziek maakte was het "gelegenheids-orkestje" de Pelona's, waar ik af en toe mee optrad, gevraagd om met Asten kermis op te treden.
Personen die echt iets hebben gepresteerd op muziek en film gebied?Klop de eiwitten heel stijf met de mixer.Maar het hok was leeg.Douwe Egberts zilvershag want die rookte onze vader toen hij bij de vlisco werkte en Buisman voor in de koffie, voor de kleur en de smaak.Was trouwens best wel 'n mooi al zeg ik het zelf, kijk de foto maar.Moeder Teresa is geboren als Agnes Gonxha Bojaxhiu in Skopje op 26 augustus 1910 en was een wereldbekende katholieke zuster en de stichteres van een religieuze orde, de Missionarissen van Naastenliefde.Nadat ik afscheid had genomen van m'n vrienden fietste ik zo snel mogelijk naar huis en ging de tv aan, m'n vader en moeder lagen om die tijd vaak al in bed, maar beelden of nieuws was er nauwelijks.

DE joong middenstanders Ik heb deze foto gelaten zoals hij was.
En net toen ik bij politie Teeuwsen die daar op het pleintje woonde voor de deur kwam stond hij daar toevallig met z'n fiets en hield me aan.
Toen begonnen de heiligenbeelden te lonken.


[L_RANDNUM-10-999]