Spuit je zaad diep in mn reet.
Ze kon recht in mn poepgaatje kijken.Niet te veel verspillen, ik wil er zo direct veel van in mn gaatje.Haar kut was zo kletsnat, dat haar schaamhaar om haar schaamlippen aan haar huid geplakt zat.Toen kon ik me niet meer beheersen en cam moderne familie gay ik begon wellustig over en langs haar poepgaatje te lebberen.Ze kromde telkens haar tenen en ik kon duidelijk zien hoe de rand van haar behaarde aars zich om de in en uit schuivende vibrator strak trok.Ik ging op mn rug liggen, trok mn knieën op, en spreidde mn benen zo ver mogelijk.
Het kan voorkomen dat wanneer er eindelijk tijd is vrijgemaakt in het drukke schema om samen vroeg onder de wol (of onder de douche, op de keukentafel, in de auto) te kruipen en de adhd-ende partner aan de haren erbij is gesleept dat het spannende.
Mn lul kwam met een vrolijke pop uit haar lekkende gleuf en bungelde scheef in de lucht.
Een dikke druppel gleed over haar linkerbil en snel likte ik deze eraf.Hoe je ze bewoog, je tenen kromde.Ik hield t niet meer en kroop over mn moeder.Ik besloot daarom ten volste te genieten van het begluren van mijn moeder die zichzelf aan het bevredigen was met een vibrator in haar aars.En dan deed ik net alsof je voet erin zat.Ik liep de trap af naar de eerste verdieping van ons huis.
Ik zal een vervolg plaatsen als jullie het goed beoordelen en mij een mailtje sturen met wat je van het verhaal vond: VN:F.9.22_1171 even geduld.
Dit was een beeld die mij zo ongelooflijk opwond dat mn pik in twee seconden stijf werd.


[L_RANDNUM-10-999]