Ik was bij mijn broer op bezoek en het was heel erg gezellig.
Julia draagt altijd heup strings, door haar brede heupen past dit ook mooi en dit vindt ze lekker zitten, zit zo lekker strak zegt ze altijd.
Nou dat is wel een beetje waar hoor, soms word je echt afgekat en dat is niet altijd leuk.
We gingen vrijen in het huis van mijn mannelijke maatje, met visite in de huiskamer!Het was heerlijk en zo opwindend!We dronken gezellig en met eten deden we ook samen.Het was zijn werk en er was een noodsituatie, meer vertelde hij niet.Ik zag mijn goede vriend wel even kijken naar ons en hij leek door te hebben wat we gingen doen, maar deed helemaal niets.Ik zag dat ze de hele tijd naar mij keek en dan weer een andere kant op aan het kijken was, maar naarmate ze meer drank op had, keek ze langer naar mij en uiteindelijk keek ze niet meer weg als ik terug aan het.Ik liet haast automatisch een hand tussen haar dijen glijden en ik voelde dat ze ook geen slipje droeg!Haar handen maakte mijn broek los.Want van dingen in ons geschoven krijgen, daar houden we wel van.
Het bleek loos alarm te zijn.Tot we achterop een vrachtwagen raakten die veel langzamer reed en ik wel voorbij moest gaan.Pinkster weekend, helaas was het weer niet mooi.Een eigen broer of zus heb ik eigelijk nog nooit gemist.Geen standje was te gek en mijn lul gleed van mond naar kut en ik vingerde haar en likte haar.Ik had ook al wat drankjes op, maar had die niet nodig echte sex contacten verzending om op een sexy vrouw af te stappen.

Ik vindt dat geen probleem, haar grote huis bevalt mij prima.

[L_RANDNUM-10-999]