Het is verstandig om het Privacy Reglement regelmatig te lezen om op de hoogte te blijven van de wijze waarop de NOS uw persoonlijke gegevens verwerkt.
Uw rechten U kunt op elk moment een verzoek tot inzage (en kopie) van persoonsgegevens die de NOS van u verwerkt heeft indienen door het sturen van een e-mail naar.Links naar andere websites De websites van de NOS kunnen (hyper)links (waaronder in banners en social gratis online chatten met een vreemde media content) bevatten waarmee u de website van de NOS verlaat en op een website van een andere partij terecht komt.NOS en social media NOS is actief op diverse social media.De NOS vindt het van belang dat u weet welke cookies verborgen cam seks pakistan zij op haar websites en apps inzet en voor welke doeleinden deze gebruikt worden.Autoriteit Persoonsgegevens Indien u van mening bent dat de NOS niet correct is omgegaan met uw persoonsgegevens en u er zelf met de NOS niet bent uitgekomen, kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens cookies beleid NOS maakt gebruik van cookies en overige.Om te bepalen welke onderdelen van de website het meest interessant zijn voor bezoekers, meet de NOS met behulp van de software van ComScore Digital Analytix en Chartbeat continu hoeveel bezoekers op haar website komen en welke onderdelen van de website het meest bekeken worden.NB Daarnaast kunt u NOS verzoeken uw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen.Hiertoe maakt de NOS gebruik van cookies.Als u deze rechten wilt uitoefenen, kunt u contact met ons opnemen per email via.De NOS zal deze publicaties veelal voor onbepaalde tijd beschikbaar houden.
Beveiliging NOS heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.
Vertel het alleen je beste vrienden!Bij de verwerking voor journalistieke doeleinden kan de NOS, indien nodig, ook bijzondere categorieën van persoonsgegevens en persoonsgegevens van strafrechtelijke aard verwerken.Verder kunnen wij uw persoonsgegevens bijvoorbeeld niet verwijderen als we wettelijk verplicht zijn deze te behouden of als we deze gegevens bewaren in verband met een overeenkomst met.Daarnaast bieden wij een aantal diensten aan waarvoor het verwerken van persoonsgegevens noodzakelijk is, zoals een contactformulier en de mogelijkheid tot het aanmelden voor een nieuwsbrief.Ook kunt u, daar waar u NOS toestemming heeft verleend uw persoonsgegevens te verwerken, deze toestemming op ieder moment intrekken.Niet alle verplichtingen van de AVG zijn daarop van toepassing.Wel gebruikt de NOS generieke informatie, zoals het aantal reacties, onder meer om het bereik van de NOS te analyseren en haar aanbod te verbeteren.Dergelijke statistieken en overige rapportages kunnen niet tot individuele personen herleid worden.Van de informatie die wij op deze wijze verzamelen worden statistieken gemaakt.In bepaalde omstandigheden heeft u eveneens het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van uw persoonsgegevens door ons en kunt u ons vragen het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken en deze te verwijderen.


[L_RANDNUM-10-999]