Mijn vroeg mij ineens, ben je al ongesteld geworden, waardoor ik ging rekenen.
Wat denken jullie hier?Ben ik te vroeg?Het is erg moeilijk, cam gay moderne familie maar je zult toch geduld moeten hebben tot je NOD (de 21e toch?) en dan een test doen voor een betrouwbaar resultaat.Naomi, 16:22 #120 Dankje wel Nicolette voor u reactie op mijn bericht van.Moii Loes, 13:43 #230 Hallo allemaal, allereerst, alle zwangere dames onder ons gefeliciteerd!Ik hoop het zo maar wil er niet teveel van verwachten want je lichaam kan zo'n gemene streken met je uithalen Bobientje, 22:05 #146 Ik zit nu op dag 25 van een cyclus van 27 dagen en heb last van af en toe ochtend misselijkheid.Lees meer, meer Lowlands op 3voor12 tips voor vandaag vanavond,.50 uur, NPO 3 (hh) 3Doc: De gratis chatten dating Jeugd van Tegenwoordig lees nu via 3voor12.Nog 1 klein oog kandi sexcam dingetje in ben al een paar maanden van de pil af om voor een 2de kindje zwanger te mogen raken maar zijn vorige maand er pas echt meebegonnen!Kylietje, 12:49 #220 Hey Ik zit met grote onzekerheid.Op last van opgezette borsten 2 dagen later helemaal weg.
Dat kan onaangename ontmoetingen opleveren, wees je daarvan bewust.
De kwaaltjes zijn er nog steeds en inmiddels ook oud bloed verloren ( echt heel weinig) ik dacht eerst mijn menstruatie te krijgen, maar er is nu niets meer te bekennen.Is er een mogelijkheid dat ik zwanger ben?Ik vroeg me af wat denk ik onmogelijk is, dat het eicel na 2 dagen zich al ingenesteld heeft.Ik voel me soms echt duizelig.Nu merk ik de afgelopen dagen dat ik bijna niet eet.Reactie infoteur, Het zouden zwangerschapsymptonen kunnen zijn.Reactie infoteur, Dag 22 lijkt me niet in je vruchtbare dagen te vallen, maar iedere vrouw is anders.Kan dat wel door de blaasontsteking?Er is dus heel veel vrijheid, om te bouwen, te reizen en je eigen ideeën vorm te geven.Bijna 1 jaar geleden ben ik gestopt met de prikpil, ben vrij regelmatig ongesteld /-28 dagen.

En ik voel me zo dom dat ik het onveilig heb gedaan.

[L_RANDNUM-10-999]