meisjes poepen verborgen cam

Ook dit lijkt mij geweldig om hier eens in te gratis live chatten zonder aanmelden springen.
De onderste is vaak al helemaal kapot en uitgescheurd omdat ze veel te hard in haar container geduwd of cam meisjes kutje gegooid is en ligt lekker te lekken de de anderen liggen er dan vaak wat troosteloos bovenop met hun trekband of knoop in haar lekkende smurrie.
In de buurt is een kinderdagverblijf en zetten elke 2 weken zeker 10 zakken vol met luiers aan de straat.
Reactie Wilbert, Op 22:53, hallo, Wie heeft dit zelfde gevoel of zijn er andere mensen die dit ook hebben vraag ik mij af?Ik fantaseer altijd wat daar in kan zitten.Rij s'avonds wel eens rond in plaatsen waar ze nog vuilniszakken ophalen en heb in het geslacht caughtr op verborgen cam verleden deze zakken ook wel eens meegenomen om er later eens lekker op te springen en erop klaar te komen.Sterte ermee en probeer je in tehouden hahaha reactie Marlon, Op 18:26, ja inderdaad een gek verhaal maar zou het liefst eens een dag vuilniszakken met een vuilniswagen willen ophalen.Ik zou ook niet weten hoe het kan of gekomen het is echt heel apart dit en zelfs voor mijzelf moeilijk te begrijpen.Dit wilde ik toch even met je delen Marlon.
Lekker die zakken in de bak gooien en als ze zwaar zijn zitten ze vol met poepluiers.
Geschreven door assman, Op 09:57.Ik fantaseer altijd wat daar allemaal zou in zitten.Het probleem is alleen, dat als jij iets in de openbaarheid gooit, je zelf commentaar oproept.Het word alleen maar erger en ik kan het niet stoppen hoe erg ik het ook probeer!Er zijn altijd wel een paar overvol en dan hangen ze gewoon uit hun container met hun geile trekband soms wel een paar bovenop elkaar!


[L_RANDNUM-10-999]