Ik zelf check zeker 2x in de weed de telefoon van me vriend, ook waar hij bij is!
Liefs Kreeft78 voorheen controleerde ik nooit de telefoon van mijn vriend.(nu ex)nadat ik het had uitgemaakt kwam ik erachter dat hij al die tijd ook met zijn ex ging.En als ik wel wat vind ben ik weer verdrietig.Wij weten echt alles van elkaar.Toen ze terug was hebben we het er nogmaals over gehad en was ook alles weer ar n tijdje geleden en tot mn stomste verbazing betrap ik mn vriendin op n site(NetL)dubbelzinnige vunzige texten te sturen na iemand.Hallo, ik ben echt verslaafd aan anale sex!quot;1 ik doe nog meer vertrouwen in hem te krijgen'"2 mijn vriendin doet argoed heb niets te verbergen dus waarom zou het een probleem zijn?' Denk een na!Reactie: Hihi, geen probleem mee!Soms kom ik wel smsjes tegen van een meisje die hij heel lang leuk heeft gevonden en dan voel ik 't stiekem toch kriebelen.De sleutel ligt volgens mij in het opwekken van intens genot bij je partner en daar zelf ook helemaal van genieten.
Ze zou 't zelf ook niet fijn vinden om erachter te komen dat ik stiekem haar berichtjes met vriendinnen/vrienden lees.Elkaar vertrouwen is n groot begrip!Als je elkaar vertrouwt moet het ook geen probleem zijn om af en toe in iemand zyn telefoon te kijken.Lees HET gewoon niet.Maar ergens ben ik toch bang dat dat hij mij ook zal belazeren en daarom kan ik het soms echt niet laten.Nu heeft hij spijt, ja te laat.Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja hoofdredactrice van Trendystyle.Ik werk meestal in de nacht en hij overdag.Onmiddelijk de relatie stoppen want dat is zeker geen liefde.Ik voelde de woede en adrenaline door me lichaam gieren maar gratis talk te chatten dat laatste smsje liet toch blijken dat hij haar geen aandacht schonk.


[L_RANDNUM-10-999]